乔丹诺·哈达米克(Giordano Hadamik)建筑师的别墅nemes的鸟瞰图

Giordano Hadamik建筑师builds hillside Villa Nemes using stone excavated on site

The walls of this Italianvilla, designed by Giordano Hadamik Architects, are formed of naturalstoneexcavated from the home's site.

Villa Nemes is partially embedded into the Ligurian landscape. To help it merge with its setting,its architects选择用容易获得的材料覆盖外墙。

Front window at Villa Nemes by Giordano Hadamik Architects
Natural stone forms the exterior walls

随着石材在该地区的大部分地面景观,这种方法遵循了几代人的传统。

"This natural stone, present just below the first few metres of earth, has been used for centuries to build the renowned Ligurian terraced hills," explained architect and studio co-founder, Daniele Giordano.

乔丹诺·哈达米克(Giordano Hadamik)建筑师的别墅nemes的外观
房子被设置在景观中。照片是佐丹奴hadamik建筑师的

Villa Nemes是住在德国的家庭的度假屋。它的设计具有简单的布局,并有足够的空间容纳客人。

The architects planned the building as two blocks, both set into the hillside. One block contains five bedrooms and three bathrooms, while the other is an open-plan space for dining, relaxing or entertaining. There's also a separate garage block.

Giordano Hadamik建筑师在Villa Nemes的甲板
大窗户使空间可以打开到甲板上

可持续性是建筑物形式设计中的主要考虑因素之一。除天然石墙外,该建筑还具有种植的屋顶和严重的隔热结构,旨在消除热量损失。

大窗户的前面是建筑物,使大量的自然光线可以过滤到生活空间中。在夏天,这些可以滑动,以使生活空间可以延伸到外面,那里有一个大甲板和游泳池。

Window seat at Villa Nemes by Giordano Hadamik Architects
An open-plan living room occupies one of the home's two blocks

佐丹奴告诉戴齐恩:“这个地方是从日常生活中逃脱的地方,一个放慢自然并与大自然建立联系的地方。”

“大开口带来了光线,并欣赏了山谷和大海的景色。”

Giordano Hadamik建筑师的Villa Nemes的客厅
The living room has a rough concrete wall, oak fittings and a polished concrete floor

Villa Nemes was completed in 2015, but was recently used by Italian furniture brand灵活形式as a shoot location for its collection. These photos show the house temporarily furnished with Flexform products.

In the living room, pieces were selected to match the various finishes, which include a rough concrete wall, oak fittings and a polished concrete floor. They include theAsolosofa, a pair of泰莎armchairs, and thePicoandFly咖啡和侧桌。

乔丹诺·哈达米克(Giordano Hadamik)建筑师在别墅尼姆斯(Villa Nemes)的厨房
厨房配有橡木柜和L形柜台

厨房包括橡木橱柜的墙,与居住空间中的架子和壁炉配件相匹配。一个岛屿计数器在空间中创建L形,在该空间周围放置了它第一步bar stools

On the deck, a timber canopy frames a space that has been furnished as an outdoor living room. The 14-metre-long pool is located in front, allowing occupants to enjoy the view as they swim.

乔丹诺·哈达米克建筑师
A wooden canopy frames an outdoor living room, shown here with outdoor furniture by Flexform

卧室有自己的家具 - 蒲团式的床位于带有集成架子和照明的橡木后板的旁边。每个房间都可以充当双重,双胞胎或研究,并且每个房间都可以进入露台。

Underfloor heating features throughout the house, fuelled by solar energy provided from photovoltaic panels.

Giordano Hadamik建筑师在Villa Nemes的游泳池
一个14米的游泳池提供了令人印象深刻的景色

佐丹奴补充说:“房子感觉一直在那里。”“有一种和谐与宁静的感觉;这些空间舒适舒适,内部和外部之间存在连续性和流动性。”

Photography is courtesy of Flexform, unless otherwise stated.


Project credits:

建筑师:Giordano Hadamik建筑师
Planning, and health and safety:Roberto Ferraro
Structure:Daniele D'Ignoti
Mechanical electrical engineer: Moroni Penna Ingegneri
地质学家:Giorgio Ligorini
Survey:Pastorelli Antonio

更多的images and plans

Site plan for Villa Nemes by Giordano Hadamik Architects
Site plan
平面图for Villa Nemes by Giordano Hadamik Architects
平面图
Giordano Hadamik建筑师在Villa Nemes的第一部分
第一部分
Section two at Villa Nemes by Giordano Hadamik Architects
Section two
侧高程at Front window at Villa Nemes by Giordano Hadamik Architects
侧高程
正视图at Front window at Villa Nemes by Giordano Hadamik Architects
正视图
Lounge at Villa Nemes by Giordano Hadamik Architects
Armchair at Villa Nemes by Giordano Hadamik Architects
Dining table at Villa Nemes by Giordano Hadamik Architects
乔丹诺·哈达米克(Giordano Hadamik)建筑师的Villa Nemes的泳池躺椅
Baidu