佛佛奖2021号interiors category winners revealed

The 11 winning interiors projects for佛佛奖2021号已被揭示,包括一个online order collection point in Helsinki,a post office in China和A.bicycle garage in The Netherlands.

其他获奖者,在第四岁奖项中亮相2021年内部展示LionHeartandNelly Ben Hayoun,包括A.house for two young musiciansin North London, amulti-coloured hotel东京中部和一个restaurant in Kyivmade from primarily natural and recycled materials.

谢尔制造商Studioby Sher Maker was named the overall interiors project of the year.

The winners were decided by a master jury consisting of London-based architect本艾伦,朱莉Eizenbergof KoningEizenberg Architecture,Amit Gupta搅拌,Petra Blaisseof Dutch studio Inside Outside, South London-based interior designerAlexandria Dauleyand interior designerSusie McLarenof SHH.

有1314内饰categor条目ies at this year's Dezeen Awards, which issponsoredby长板,Dodds和Shute.,诺斯项目,Kingspan,Tom DixonandKvadrat. Of these,62 projects were shortlistedby our jury of 28 leading figures from the world of interiors.

Thewinners of the architecture categorieswere announced yesterday, the design categories will be unveiled tomorrow, the sustainability and media categories on Thursday, and finally the studio categories on Friday.

要了解更多的佛教奖2021beplay不结算订阅我们的新闻.

See the winning interiors projects on the等等网站或阅读以下内容:

Canyon House by Studio Hagen Hall

House interior of the year:
Canyon House by Studio Hagen Hall

Canyon House was conceived for two young musicians who wanted to recreate their affection for modernist Californian homes when renovating a dilapidated 1970s terrace in North London.

房子分为三个不同的部分:一个灵活的上层楼层生活空间,开放式厨房娱乐;平静,在楼上的亲密睡眠宿舍;在底层楼层上专业,声学的隔离写作和录音室。

“这个项目具有非常美丽的材料,”陪审团的法官表示。

"The space feels timeless and really brings all the different elements together naturally. You can tell the designer has put careful thought into every decision. There is a narrative that takes you through the house with a lot of really complex detail."

Reflections of the past - an Amsterdam loft by Firm Architects

Apartment interior of the year:
Reflections of the past - an Amsterdam loft by Firm Architects

Firm Architects has designed a private residence in Amsterdam that explores the concept of old and new.

The apartment features a sharp line of contrast that runs the perimeter of the space at 95 centimetres above the floor. Everything above this line is a new interpretation and everything below is a reflection of the old. These concepts are conveyed through the use of contrasting materials such as exposed brick, polished concrete, wood and glass.

"It takes a bold creative to punctuate extremely pristine, clean lines with muted raw finish. The brick wall and stairs is a reinforcement of that courageous experiment that makes the project stand out." said this year’s interior master jury.

Istetyka by Yakusha Design

年度餐厅和酒吧内部:
Istetyka by Yakusha Design

Istetyka is a healthy fast food restaurant in Kyiv, Ukraine by Yakusha Design. The Kyiv eatery contrasts rough concrete with polished stone and smooth steel.

Local studio Yakusha Design focused on creating clean lines and using natural and recycled materials to create a calm dining space. The space was designed using traditional Ukrainian techniques.

The judges commented: "The space is quite surreal and has an interesting use of material and texture. The design is so simple yet manages to have so many textures with stunning composition. The designers have managed to create an overall clean, simple interior that still holds a cultural connotation."

Toggle Hotel by Klein Dytham Architecture

这家酒店和短期住宿的内部:
Toggle Hotel by Klein Dytham Architecture

Klein Dytham's Toggle Hotel features colourful two-tone rooms that were designed to be an uplifting contrast to the predominantly grey urban fabric of central Tokyo.

它的三角网站被大都市高速公路升高的一侧束缚在一起,另一方面是另一方。

在其醒目的黄色和灰色外观中,灵感来自高速公路的图形图案,双音室的楼层有12种充满活力的颜色和六种对比色组合。

“这个内部具有一个非常有趣的文化混合,并具有高度图形方法,”法官评论道。“巧妙地使用颜色有助于加强内部的掩盖服务。有影响力和勇敢,从简单起见创造兴趣。”

Chief Chicago by AvroKO

Large workspace interior of the year:
Chief Chicago by AvroKO

首席芝加哥是一个现代化的Pied-à-terre,旨在作为妇女找到支持性联系和赋权的第三个空间。

内饰有一个设计 - 前进和复古家具件的混合,而现有的建筑木梁结构的表达是用米兰和橱柜细节的研讨会庆祝的。

艺术功能强调车间气氛,在空间中布置大胆的帆布,仿佛在中间过程中。

法官表示,“设计的语言,通过选择颜色,构图和材料真正赋予的材料。”

谢尔制造商Studio by Sher Maker

Small workspace interior of the year:
谢尔制造商Studio by Sher Maker

谢尔制造商designed its own working space to accommodate its multidisciplinary architecture and design practice.

A studio from Chiang Mai, Thailand, Sher Maker's work is orientated around local technology and materials. Its studio space was designed on a vacant lot and features a gable roof and a wood and steel frame structure.

The aim was to blend interior and exterior, as well as work and play, and create an inspiring space to occupy whilst working on other projects.

"This is a workspace people dream about since Covid," said the judges on the interiors master jury. "It is ideal, in the countryside, open with nature inside and outside. It is an inside and outside space with a very simple structure. It creates a beautifully simple shared space. The studio has reinvented something simple in an elegant way."

由fyra by posti的框

Large retail interior of the year:
由fyra by posti的框

Box by Posti is an online order collection point in Helsinki, Finland, that lets buyers try on their online purchases.

The space includes a section for online retailers to showcase their latest products, a seating area where visitors can grab a coffee, an unboxing area, changing rooms, and kiosks where return shipping for packages can be arranged and paid for.

陪审团的建议书:“这是一个及时的概念,具有独特的颜色和材料调色板,精美地协调,以制作一个高度奏效但诱人的空间。值得研究解决设计的心理学,以适应性消费者行为。”

外滩邮局和商店由Yatofu Creatives

Small retail interior of the year:
外滩邮局和商店由Yatofu Creatives

Yatofu Creatives在中国Waptan的宁波德邦设计了这篇邮局。该项目是该省的第一个。

In establishing a new location on the banks of the Yongjiang River, the Bund Post Office sought to revive post offices' former significance and re-establish their role as the centre of the community.

唤起怀旧感的新前提,同时挑起了传统上与邮局的概念相关的界限的界限。

The judges said: "The design has so many different shapes and patterns but is impressively put together. The space is playful, engaging and beautifully done. There is incredible attention to detail and the overall effect is quite sweet."

Waldkliniken Eisenberg by HDR and Matteo Thun

Leisure and wellness interior of the year:
Waldkliniken Eisenberg by HDR and Matteo Thun

德国HDR德国与建筑公司Matteo Thun合作,计划和实施了艾森伯格Waldkliniken“Forest Clinic”的新建筑。

该项目的目的是在设计,概念和功能方面创建一个临床校园,为患者,员工和游客提供一致的设计。

“这个项目感到比其他项目更温暖,而不是那么临床,”法官说。“这是一个敏感和考虑的设计设计和位置。与周围森林的连接显然明显,这带来了所有的好处。”

自行车停车库由筒仓车库

年度的公民和文化内部:
自行车停车库由筒仓车库

One of the world's largest underground bicycle parking garages has been built in front of The Hague Central Station in the Netherlands.

The unconventional design concept transforms parking your bike into a museum-like experience. It aims to enhance comfort and safety for thousands of daily users while promoting cycling as a healthy and sustainable way of life.

"The studio has taken bicycle parking to a different level," the jury said. "This is a very brave design that jumps out. This space gives off a lot of attitude in an unexpected location. This is an impactful proposal with great infrastructure benefits and mobility. The clean and dynamic graphics enhance user experience and attractive interaction."

The Arena-Papi by Neri&Hu

Small interior of the year:
The Arena-Papi by Neri&Hu

Located on the ground floor of a typical late 19th-century Haussmann building in Paris, Neri&Hu's design concept celebrates the layered material heritage that narrates Parisian history.

During the dismantling phase, the existing site was treated carefully; by stripping back the strata of finishes that have built up through the decades, the beauty of the bare materials is revealed. Each fragment represents a different period in Paris' history.

The judges said: "The restaurant has an unexpected and brave facade. The design is so effortless and is a beautiful combination of old and new, considering the beauty in the aged elements. There is an innovative use of the space adding the curves and flow of direction. Every single detail and material is carefully integrated with the existing elements."

Baidu